Trainingskamp Inzell 2014

CropperCapture[65]
Als fervent schaatser ben je vast al aan het lopen, wielrennen, skeeleren of mountainbiken om je op en top voor te bereiden op het nieuwe schaatsseizoen.
Tot de voorbereiding hoort ook het vertrouwde trainingskamp in Inzell.

We moesten een andere locatie zoeken omdat het jeugdsporthotel in Inzell ook dit jaar weer vol was, en het vakantiehuisjesdorp, waar we vorig jaar bivakkeerden, inmiddels niet meer in bedrijf is. De nieuwe lokatie hebben we gevonden in jeugdherberg Josefshaus Ruhpolding.
Je kan al vast een kijkje nemen op hun site: http://www.ruhpolding.de/josefshaus/

Als trainers gaan mee: Poul Veen en Henk Veneman en mogelijk nog meer trainers. Er wordt een mooi trainingsprogramma opgebouwd. Poul Veen begeleidt de oudere schaatsers vanaf B-junioren. En tot en met de C junioren zullen onder de hoede van Henk Veneman vallen. Naast schaatsen zullen we ook andere sportactiviteiten doen. Je kunt denken aan mountainbiken, hardlopen, zaaltraining, wandelen e.d. Uiteraard neem je deel aan alle sportactiviteiten; het is geen vrijblijvende vakantieweek, maar we zorgen wel voor de nodige lol en ontspanning. Vraag maar eens rond!

Het zou erg leuk zijn als er nog wat meer senioren meegaan met het trainingskamp. Ook voor de senioren vormt het trainingskamp een perfecte basis voor een goed (marathon)schaatsseizoen. Door in oktober een week lang 2 maal daags op het ijs te staan kun je hier perfect aan je schaatstechniek werken.

Wanneer en hoe?
Vertrek: zondag 19 oktober om 7:00 uur vanaf de parkeerplaats bij de skeelerbaan in Apeldoorn
Terugkomst: zaterdag 25 oktober rond de klok van 20:00 uur
We rijden met personenbusjes, bestuurd door ervaren en zich verantwoordelijk voelende chauffeurs.

Wie kunnen er mee?
Je moet voldoende verantwoordelijkheidsgevoel en sportervaring hebben om er een serieuze trainingsweek van te maken. Je moet over een behoorlijk schaatsniveau beschikken (vraag je trainer). Vanaf pupil A kun je je aanmelden. In een heel enkel geval is er voor een B-pupil een uitzondering te maken.
Bij twijfel beslist de Commissie Inzell 2014. Er kunnen een ongeveer 27 deelnemers mee.

Het is zeker dat er dit jaar ook een mooie groep A-junioren/senioren/masters is. Ook de “oudere” schaatsers onder ons worden dus opgeroepen om zich in te schrijven voor het trainingskamp.

Wat zijn de kosten?
De kosten hebben we geraamd op €370 all-in per persoon (eventuele drankjes zijn voor eigen rekening). DNIJ betaalt voor al haar leden die meegaan weer een bijdrage van € 20,- per persoon. Het is niet helemaal zeker of de andere bestuen dat ook doen. Als dat wel zo is kost het trainingskamp dit jaar daardoor € 350,- Gelukkig weer its minder dan voorgaande jaren, mede door het mooie aanbod in het Josefshaus.

Hoe meld je je aan?
Je kunt je aanmelden tot 1 september. Schrijf of mail je geboortedatum , je categorie en je licentienummer aan:
Henk Veneman, Groeneweg 69, 7311 DB Apeldoorn, 06-16928450, henkveneman@hetnet.nl

Als je aan de genoemde criteria voldoet, word je in volgorde van aanmelding op de lijst geplaatst. Je ontvangt in ieder geval begin september bericht of je mee kunt.

De Commissie Inzell 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *