MOOIE MARATHONAVOND VOOR DNIJ: FRANK MENNINK WINT IN ASSEN

De schaatsmarathon van Regio NoordOost in Assen zondagavond leverde heel wat vuurwerk op van DNIJ\zijde.
Bij de masters 2 was het Diederik Hol die nadrukkelijk z’n neus aan het venster duwde. Een ontsnapping in z’n eentje en daarna ook nog eens naar een kopgroepje toe rijden. Helaas werd die teruggepakt door het jagende peloton. Maar in de finale was Diederik weer van voren en wist de sprint als zesde te eindigen. Reinder Kruk, Jan Tijmes en Holger Peters reen de wedstrijd uit in dezelfde ronde. Dat lukte Harry Kruk en Henk Veneman niet.
Bij de masters 1 reed Marc den Besten de harde koers goed uit in het peloton. En toen kwam het echte DNIJ vuurwerk bij de C2 rijders. Frank Mennink wist de wedstrijd winnend af te sluiten. Maar nog 2 andere DNIJ-ers haalden ook de eerste tien: Dirk van Zoest werd 4e en Rene den Besten 7e.
alle uitslagen

1 Comment

  1. Leny | |

    Geweldig Frank, geVEELiciteerd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *