DIRK VAN ZOEST GEWESTELIJK KAMPIOEN EN MARC DEN BESTEN DERDE


Bij de gewestelijke kampioenschappen marathonschaatsen in Deventer dinsdagavond kwamen er 2 DNIJ-ers op het podium.
In de masters 1 categorie wist Marc den Besten als derde van Gelderland te eindigen. Bij de masters 2 en 3 gecombineerd wist Dirk van Zoest met drie anderen (waaronder Frank Jan Mennink) een ronde voorsprong te halen. Dirk won de eindsprint en werd daarmee Gelders kampioen. Frank Jan Mennink bleef net buiten dat podium: Vierde. Rene den Besten finishte als zevende.In de damescategorie eindigden Talitha van Hartskamp en Iris Janssen respectievelijk vierde en vijfde. Een mooie avond dus voor de marathonschaatsers van DNIJ.
alle uitslagen
Op de foto Dirk en Marc met de medailles en bijhorende bloemen.


One comment to this article

  1. saskia

    on 31/12/2014 at 01:28 -

    Wauw, hardstikke goed zeg!!!!!

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.