Clubkampioenschappen DNIJ 2014 groot succes!


Op 20 december werden op ijsbaan de scheg de clubkampioenschappen verreden. Dit is ieder jaar een hoogtepunt in het seizoen van alle DNIJ-schaatsers. Door het grote aantal DNIJ-deelnemers was het startveld weer tot de nok toe gevuld. Met maar liefst 53 schaatsers beloofde het een spannende strijd te worden en dat werd het! Alle rijders hebben zich prima voorbereid, want er zijn maar liefst 71 PR´s gereden. Iets waar het trainerkorps trots op mag zijn.
Via deze link kun je de uitslagen van alle DNIJ rijders terug zien en op KNSBOOST.nl kan je de gereden tijden terug vinden.

1 Comment

  1. Angela Vos | |

    Jammer dat er nog geen foto’s zijn geplaatst van de clubkampioenschappen!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *