ELISA DUL EN SANNE IN ’t HOF RECHTSTREEKS GEPLAATST VOOR NK

DNIJ junioren Sanne en Elisa hebben zich rechtstreeks geplaatst voor NK Junioren. Dit NK wordt op 6,7 en 8 februari verreden op de thuisbaan in Deventer. Afgelopen weekend waren er selectiewedstrijden op de verschillende ijsbanen in Noord en Oost Nederland. Via hoge klasseringen kon rechtstreeks plaatsing verdiend worden. Dat lukte Elisa voor het NK ALLROUND bij de junioren B. Sanne plaatste zich voor het NK Afstanden 3 km jun B. Voor het allround kampioenschap krijgt Sanne nog een kans zich te plaatsen via de landelijke selectiewedstrijd. Sanne en Elisa maken allebei deel uit van de baanselectie o.l.v. Anton Sigger. Bij de junioren C wist Mika van Essen zich te plaatsen voor de landelijke selectiewedstrijd. Hiermee houdt hij nog reële kans zich ook te plaatsen voor het NK op de thuisbaan. Bij de meisjes junior A krijgt Iris Willemsen ook via deze route een kans zich te plaatsen. Junior B Peter Toorneman reed in het kader van de selectie van het NK 2 fraaie PR’s in Heerenveen: 40.74 en 2.03.91. De 3 km ging in 4.28.85, waarmee hij zich ook heeft weten te plaatsen.
Voor uitslagen: zie http://www.knsbnoordoost.nl/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *