BIRTE TELLEGEN, QUINTY VOS EN FAMKE MINNEE GEWESTELIJK KAMPIOENEN


Zondagavond werd in Enschede geschaatst om de Gewestelijke Kampioenschappen schaatsen voor meisjes pupillen van Overijssel en Gelderland samen. Maar liefst drie maal mocht een rijdster van DNIJ de hoogste trede op het podium beklimmen.
Op de foto´s de drie kampioenes: Birte Tellegen bij de meisjes D, Quinty Vos bij de meisjes B en Famke Minnee bij de meisjes A.
Bij de meisjes F miste Myrthe Kuiper met een vierde plaats het podium op een haar na. Ook Zoë Tiemnes werd vierde bij de meisjes A. Hier werd Iris van Beek 6e. Er werden persoonlijke records gereden door Sophie Kroes, Yasmine Bouaziz, Zoë Tiemens, Iris van Beek, Demi Bartelds, Celine Treffers en Charlene Schreuder. Hele mooie resultaten bij elkaar.
Alle uitslagen zijn te lezen op:bctwente.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *