18 mei start zomertraining langebaan

Vanaf maandag 18 mei starten de zomertraining weer voor DNIJ-ers die het accent leggen op langebaanschaatsen.

1. De eerste skeelertraining zal zijn op maandag 18 mei (18:30 uur starten met inlopen) o.l.v. Henk Veneman en Igor Pieters

De skeelertraining zal gericht zijn op het verbeteren van de schaatstechniek met opbouwen van het duurvermogen en extensieve en intensieve intervalprogramma’s en sprinttrainingen. Naast deze groep is er dan ook een groep marathonneurs actief o.l.v. Dirk van Zoest. En zal een groep oudere jeugd met mix van Lochem, DSO en DNIJ ook trainen o.l.v. Poul Veen.

2. De eerste bostraining zal zijn op donderdag 21 mei (start 19:00 bij parkeerplaats bij AV’34 in het orderbos o.l.v. Henk Veneman, klik hier voor de locatie.

De bostrainingen bestaan altijd uit een mix van opwarmen, lenigheids- en coördinatieoefeningenoefeiningen, schaatspassen en -sprongen en conditioneel loopwerk (van sprintjes tot duurloop)

3. De eerste fietstraining zal zijn op vrijdag 22 mei en start vanaf de parkeerplaats bij de ingang van de skeelerbaan. Leiding: Henk Veneman en Max Reimerink

In het fietsprogramma zullen naast de opbouwende duurritten ook extensieve en intensieve intervalprogramma’s en sprinttrainingen worden opgenomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *