Finale Leisure World Jeugd Marathonkampioenschap


In de finale van de jeugdmarathoncompetitie, op 28 februari, heeft DNIJ drie mooie podiumplekken behaald.
Bij de meisjes pupillen C ging Birte Tellegen er met de tweede prijs vandoor. Bij de jongens pupillen B won Jorian ten Cate ook de tweede prijs. Hand in hand met de nummer één, Ruben Ligtenberg, kwam hij over de streep. Marathon schept een band, dat is zeker! Celine Treffers won een beker met een derde plaats in de categorie meisjes pupillen A.
Siemen Visser deed ook gelukkig weer mee na zijn blessure en werd knap 4e in de dagwedstrijd. Volgend jaar er tegenaan Siemen!
De organisatie riep op om vooral ook andere kinderen uit te nodigen om volgend jaar mee te doen. Want er waren veel vrijwilligers en niet eens echt veel kinderen. Het zou toch zonde zijn als deze leuke en leerzame competitie zou verdwijnen. Bovendien maak je kans op een heus NK als je hoog eindigt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *