Actualiteit skeelerbaan

IMG_6273
Vrijdag 18 september ontvingen we het bericht dat de Gemeente Apeldoorn heeft besloten skeelerbaan aan de Voorwaarts te gebruiken voor de opvang van vluchtelingen. De skeelerbaan kan hierdoor per direct niet meer gebruikt kan worden. Er is genoemd dat het om een periode van minimaal vier maanden gaat.Dit is al in verschillende media gemeld. Het bestuur van DNIJ is voor voor een voldongen feit geplaatst en had geen zeggenschap in het besluit, maar is alleen geïnformeerd, één dag voor het begin van de werkzaamheden.We willen alle leden nog de kans geven om te komen skeeleren. Helaas kan dit niet op de baan. We roepen op om op de vaste trainingstijden naar de Voorwaarts te komen. Uit veiligheidsoverweging gaan we dan in (een) groep(en) rondom het asfalt van Omnisport skeeleren. Op deze link zijn de laatste actuele foto’s van de skeelerbaan te zien. Als er wij nieuwe informatie hebben zullen we dat zeker delen.

Namens het bestuur

Gert Westerink