Paleis Het Loo

PaleishetlooOok dit jaar ligt er weer een ijsbaan bij Paleis Het Loo ter hoogte van de paardestallen. Deze baan ligt opent op 07-12 en ligt er tot met 3 januari. DNIJ helpt daar de ijskwaliteit goed te maken en te houden. In ruil daarvoor hebben we de mogelijkheid voor de pupillen om extra te trainen op deze baan! De trainers zijn ook dit jaar weer Frits Kwak en Cara Dekker. Normaal mag je op deze ijsbaan niet met noren, maar speciaal voor ons mag het op dit tijdstip wel.
De trainingen vinden plaats op:

zaterdag 12 december 2015 8.30-9.45 uur
zaterdag 19 december 2015 8.30-9.45 uur
zaterdag 2 januari 2016 8.30-9.45 uur
woensdag 30 december 2015 8.30-9.45 uur

Omdat we graag willen weten hoeveel pupillen er op de training komen, wil ik jullie vragen om voor iedere week even op te geven als je komt. Graag ontvangen wij de opgave uiterlijk vrijdag’s om 17:00 uur op schaatsen@dnij.nl

Verder kan je tijdens de openingstijden vrij schaatsen op de ijsbaan. De openingstijden van de baan staan op de website van Paleis Het Loo.
Het is op de baan niet toegestaan om op noren te schaatsen. De schaatsen die wel toegestaan zijn, ijshockeyschaatsen en kunstschaatsen, kunnen ter plekke gehuurd worden.