TWEE GELDERS KAMPIOENEN BIJ GK MARATHON

drie kampioenen Gewestelijk Kampioenschap Marathon 2015Bij de gewestelijke marathonkampioenschappen van dinsdagavond in Deventer werden er drie medailles behaald door DNIJ-ers.Bij de meisjes pupillen C werd Birte Tellegen derde. Rens Salomons werd Gelders kampioen bij de jongens pupillen C en bij de meisjes junioren C stond de gewestelijke baanselectie C met o.a. Iris van Beek aan de start. Hier werd Iris van Beek Gelders kampioen.
Ook bij de ouderen, landelijke heren en dames en masters werd er om de provinciale kampioenschappen gestreden in een gezamenlijke wedstrijd van Gelderland en Overijssel. Bij de dames kwamen Talitha van Hartskamp en Iris Jansen in de uitslagen voor op de 10e en 12e plaats. Bij de heren A en masters 1 geen deelname vanuit DNIJ en bij de heren masters 2 scoorden DNIJ-ers de volgende resultaten:
10. Rene den Besten
26. Henk Veneman
36. Wiebe van der Werf
42. Jan Tijmes
45. Harry Kruk