Zaterdag 12 maart STEDENTOERNOOI

Zaterdag is de laatste schaatswedstrijd van dit seizoen in Deventer. Traditiegetrouw strijden clubteams dan op allerlei schaatsonderdelen tegen elkaar om de proberen de grote clubbeker te winnen las best presterende club in totaal.
De wedstrijden starten om 8 uur met 500 meters, er wordt een estafette gerende, een mass start, een 400 meter vliegende start, een teamsprint en een afvalkoers. als DNIJ willen we het sterkste team inzetten. Even leek het er op dat Arvin Wijsman deze dag z’n laatste wedstrijd zou gaan rijden, maar een open dag van zijn opleiding verhinderde dat. Hij had graag gereden. Sanne in ’t Hof rijdt aanstaand weekeind in China de WK voor junioren. En Elisa Dul kan niet meerijden omdat ze in voorbereiding is voor het NK JUNIOREN AFSTANDEN. Die drie kanjers moeten we dus missen. Maar we hebben nog genoeg kanjers over om mee te dingen naar de hoofdprijs.
Het DNIJ team ziet er als volgt uit:
Langebaan 500 m:
Jongen pupil: Jorian ten Cate
Meisje pupil: Quinty Vos
Dame: IrisWillemsen
Heer: Mika van Essen

Estafette
Pupil: Melchior Treffers
junior C: Daniƫl ten Cate
Jun B: Jelmer Vorderman
Jun A: iris van Beek
Neo: Iris Willemsen
Senior: Lisa van Eek

Teamsprint: Lisa van Eek, Igor Pieters, Mika van Essen

Mass start:
Jongen pup: Jorian ten Cate
Meisje pupil: Quinty Vos
Dame: Iris van Beek
Heer: Frank Mennink

400 m vliegend
Mika van Essen

Afvalkoers:
Dirk van Zoest.
Frank Mennink

We gaan proberen die cup in de wacht te slepen, ondanks het feit dat kanjers als Arvin, Sanne en Elisa andere verplichtingen hebben.

Ons team kan de nodige support gebruiken. eEn oproep aan alle leden om te komen kijken en aanmoedigen. Het is altijd een heel gezellig gebeuren, ook langs de baan. Het volledige programma en tijdschema staat op www.knsboost.nl. Bij kalender.