UITNODIGING CLUBKAMPIOENSCHAP DNIJ 2016-2017

23814915242_879ec6f5e7_zOp zaterdag 7 januari a.s. van 17:30 – 21.00 uur wordt het clubkampioenschap van DNIJ verreden. Ook dit jaar wordt ons kampioenschap weer samen verreden met ijsclub Lochem waar wij een samenwerkingsverband mee hebben.
Zoals altijd is dit een kampioenschap waar echt iedereen aan mee kan doen. Het maakt niet uit of je enige wedstrijdervaring hebt of niet. De Olympische gedachte geldt: Meedoen is belangrijker dan winnen!

Afgelopen jaren hebben we een hele goede opkomst gehad van degenen die nooit een wedstrijd hadden geschaatst. Ik hoop dat dit zich ook dit jaar doorzet, want het is immers een activiteit die voor alle leden georganiseerd wordt. Het wordt ongetwijfeld weer een heel gezellige avond met veel sportplezier op de lange baan. Dus ook voor skeeleraars en kunstschaatsers.
 
En natuurlijk hopen we op veel toeschouwers (ouders, familie, vrienden, buren, etc) die komen aanmoedigen!
 
De afstanden per categorie zijn (onder voorbehoud):
-Jongens/meisjes pupillen D, E en F:             100m en 300m
-Jongens/meisjes pupillen A, B en C:             300m en 500m
-Jongens C/meisjes C:                                    500m en 1.000m
-Overigen:                                                       500m en 1.500m
 
Als er (voldoende) tijd over is zal er eventueel een 3e onderdeel (extra afstand (3000m) en/of een mini marathon) verreden kunnen worden. Dit zal pas bekend zijn zodra de inschrijving is gesloten, want dan zijn de deelnemers bekend en dus ook hoeveel tijd er eventueel over is.

Dus eventueel een 3000 meter.
Graag doorgeven aan Max (zie email onder) of je dit zou willen.

En eventueel een Marathon:
-Pupillen 3 rondes
-Junioren 10 rondes
-Senioren 25 rondes
 
De afstanden zijn onder voorbehoud want daar kan nog verandering in komen.
Dit is namelijk geheel afhankelijk van de aanmeldingen in de diverse categorieën.
 
Zo rond 21.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de Eskimobar.
 
Je kunt je aanmelden vanaf maandag 12 december tot uiterlijk 21:00 op zaterdag 31 december.
Net als vorig jaar moet je je opgeven via de site: www.knsboost.nl En dan klik je in de linkerkolom op kalender. Bij de wedstrijden die je dan kunt zien zoek je de datum op van 7 januari 2017, daar staat:
DV23 clubkampioenschap Graafschap/DNIJ.
Je klikt dan op het woordje open. Het vervolg is verschillend voor rijders met of zonder licentie:
Met licentie:
Klik op inschrijven en dan kun je je KNSB-relatienummer invullen en op vervolgen klikken. Dan zie je je naam en als je naar beneden scrolt zie je de mogelijkheden die je aan kunt klikken.
Zonder licentie: Meld je hier aan.

Aanmelden voor marathon: via aanmeldformulier op DNIJ site. Dit geldt ook licentiehouders!!

Tot slot nog een verzoek. Afgelopen jaren waren er helaas leden die zich op het allerlaatste moment afmeldden. Dat is niet prettig voor de organisatie maar ook niet voor jouw tegenstander die dan opeens alleen moet rijden. Kun je onverhoopt toch niet, meldt je dan zo spoedig mogelijk af. Uiterlijk vrijdagavond 06-01-2017. Via de bevestigingsmail die je van de KNSB hebt gekregen kun je je ook afmelden.

 
Wij hebben er zin in. Jullie ook?! We maken er zo voor de kerstvakantie een dolle boel van! Spandoeken mogen…. Leuk zelfs!
Voor de leukste/mooiste spandoeken is er een lekkere verrassing!! Dus trek een oud laken uit de kast of spijker een bord aan een bezemsteel, of laat je trouwste supporters zich verkleden als dweilorkest…of zoiets.. haha… Doe eens gek!!

Namens de Commissie Clubkampioenschappen Schaatsen DNIJ
(Jolanda Wassens, Leny Lekkerkerk, Saskia van der Meer en Max Reimerink)
   
Max Reimerink
Max.Reimerink@gmail.com