DRIE DNIJ JUNIOREN NAAR LANDELIJKE SELECTIEWEDFSTRIJD NK JUNIOREN

Zaterdagmiddag werd in Groningen de regioselectiewedstrijd voor C Junioren NoordOost gereden. Een wedstrijd waarin rechtstreekse plaatsing voor NK Junioren of voor een landelijke selectiewedstrijd kon worden verdiend. Drie DNIJ C Junioren dames plaatsten zich voor de landelijke selectiewedstrijd die op 21 januari in Leeuwarden wordt gehouden: Zoë Tiemens, Iris van Beek en Quinty Vos. Zoë werd gedeeld achtste en Iris (14e) en Quinty (15e) plaatsten zich ook voor de tweede kans om het NK te halen. Dat wordt begin februari in Heerenveen verreden.
Oud DNIJ lid Famke Minnee plaatste zich in Groningen rechtstreeks voor het NK. Ook Jorian Ten Cate had de wedstrijd in Groningen gehaald. Zijn klassering was helaas net niet voldoende om de landelijke selectiewedstrijd te halen. Voor deze C1 junior volgend jaar nieuwe kansen. De uitslagen van de regioselectiewedsrtijd in Groningen zijn te vinden op knsboost