Finale Leisureworld Oost: Iris Jansen derde

Zaterdagavond was in Devneter de finale van de LeisureWorld Oost marathoncompetitie. Als eerste ging de gecombineerde wedstrijd dames/C2/M2 van start. Na 35 ronden mochtende dames afsprinten. Iris Jansen werd derde. Ook in het eindklassement van deze compoetitie werd Iris derde. De C2 rijders en M2 rijders spurtten af na 42 ronden omdat iemand een roinde voorsprong had gepakt. Bij de C2 rijders werd Mark Schellinger als 4e geklasseerd en Djimmer Kuiken als 6e. Dezelfde plaatsen als ook de posities in het eindklassement. Bij de M2 moest Henk Veneman na 23 rinden de pijp aan Marten geven. Zijn positie in het eindklassement van de competitie: 34. Rene Den Besten staat met 15 punten behaald in 1 wedstrijd in het klassement op plaats 28. Bij de Masters 1 werd Marc den Besten 14e en in het klassement een 16e plaats voor Marc.