Ledenavond


Er was weer een geanimeerde ledenavond van DNIJ. Tijdens de avond ‘wisseling van de seizoenen’ werd stil gestaan bij kunstrijden, afsluiting van het skeelerseizoen en de opmaat naar het schaatsseizoen met indeling van de trainingsgroepen. Net zoals voor schaatsen zijn er nu twee talentenbekers voor het skeeleren. Die gingen dit jaar naar Myrthe Kuiper en Wouter Reinders. Vanwege getoonde inzet, verbeterde techniek en motivatie. Er waren ook bekers voor bijzondere verrichtingen. Dit jaar voor het jeugdteam dat deelnam aan 24 uur skeeleren voor stichting KIKA. Yasmine Bouaziz, Justin Karrenbelt, Daniel ten Cate, Charlene Schreuder en Paul Saakes kregen deze bijzondere prijs vanwege hun positieve ambassadeursrol voor DNIJ. Op de foto vlnr Yasmine, Justin, Daniel en Jeroen Schreuder. Papa Jeroen nam voor Charlene de beker in ontvangst. Zij zit met school in Praag. Paul kon de avond niet aanwezig zijn, maar krijgt de bijzondere verrichtingenbeker thuis bezorgd.