Uitslagen Clubkampioenschappen 2021/2022

CLUBKAMPIOENSCHAPPEN HARDRIJDENZaterdagavond 12 maart werden de clubkampioenschappen hardrijden van DNIJ verreden op De Scheg in Deventer. Na 2 jaar te moeten hebben overslaan in verband met Corona, kon dit nu weer een keer gehouden worden. En er werd gereden om iedere seconde winst.Na afloop was er de ook altijd gezellige prijsuitreiking in de Eskimobar. Waar naast de prijzen voor de individuele afstanden ook de Goos  Peterzon bokalen werden uitgereikt aan de marathonkampioenen. Bij de dames werd dat ZoĆ« Tiemens en bij de heren ging C1 junior Joris Mulder aan de haal met de wisselbokaal. Hij ontsnapte in de laatste ronden en niemand bleek in staat de jongeling terug te halen. Alle foto’s van de mooie clubavond zijn te vinden bij ‘Archief’.De uitslagen van de verschillende categorieĆ«n heeft de commissie samengevat in bijgaand document.