KNSB Skate 4daagse

Het is bijna weer zo ver: de KNSB Nationale SKATE4daagse. Ook DNIJ Apeldoorn, aangesloten
bij de KNSB, houdt in deze week speciale activiteiten. Aan de KNSB Nationale SKATE4daagse kun je in heel het land deelnemen. Ook veel schaats- of skeelerverenigingen doen mee aan de Nationale SKATE4daagse. Op de skeelerbaan van DNIJ aan De Voorwaarts kan 4 dagen op een mooie gladde
betonbaan geskeelerd worden. Deelnemen kost 5 euro. Na afloop krijgt iedere deelnemer
een mooie medaille en keycord. R kan ingeschreven worden door alle leden en niet-leden.
Er zijn de volgende activiteiten waar aan deelgenomen kan worden:
Maandag 17 juni 18:30: Een uur skeeleren met tips van een ervaren trainer
Dinsdag 18 juni: 18:30 Een uur skeeleren met een stempel voor iedere ronde
Woensdag 19 juni: 18:30 ‘Op eigen houtje’ een uur skeeleren; de leden van de club nemen deel in hun eigen trainingsgroepen. Ook kan gekozen worden om mee te gaan met een buitenrit door de mooie omgeving van Apeldoorn; keuze uit 3 snelheidsgroepen. (lees verder via link)