goede resultaten gewestelijk kampioenschap

Zaterdag 2 januari streden de C en B junioren om het gewestelijk kampioenschap. Ondanks dat het werd gehouden in Enschede waren de omstandigheden verre van ideaal. Een wedstrijd zo kort na de oud/nieuw viering of een trainingskamp bleek voor enkele rijders niet mee te vallen. Bovendien was het ijs erg hard en nogal stuk gereden door de 2200 bezoekers(!) van die middag.

Voor DNIJ stonden aan de start; Esmee van den Hazel, Richard Uenk, Japer van den Bussche , Adriaan Janssen,  Arvin Wijsman, Annet Pit, Maikel Bos, Sebastiaan klein Heerenbrink, Tom Buitenhuis en Igor Pieters.Door Esmee, Sebastiaan, Maikel en Richard werden  PR’s gereden.  Bij de C junioren haalde Arvin de 1e plaats en bij de B junioren haalde Igor de 3e plaats. Mooie prestaties van DNIJ ers!

De volledige uitslag is te vinden op de schaatskalender van knsbtwente.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *