DNIJ clubkampioenschappen

Op zondagavond 14 februari kon toch nog het clubkampioenschap 2009/2010 worden verreden. Nadat het eerder was afgelast vanwege het de sneeuw en bijkomende gladheid lukte het vorige week zondag wel. Niet helemaal zoals oorspronkelijk bedoeld. We mochten aansluiten bij een de clubwedstrijd van In beweging en de Hessenrijders. Hierdoor konden wel de traditionele afstanden als de 100, 300, 500 en 1500 meter worden verreden maar jammer genoeg geen marathon. Helaas lieten nogal wat DNIJ ers het afweten. Misschien door het natuurijs of mogelijk durfden ze de competitie niet aan? Anderen, zoals enkele ouders maakten van de gelegenheid gebruik ook eens een wedstrijd te proberen. Bij voorkeur tegen zoon of dochter. Het werd een heel gezellige avond met een eerlijke strijd. De wedstrijd commissie had prima werk geleverd waardoor er weer in nagenoeg alle categorie├źn kampioenen werden gehuldigd De uitslagen zijn te vinden op de website van knsb-oost

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *