Renske vanuit WK masters in Baselga di Piné


Weer een beetje bijgekomen van de Amerika – belevenissen, vertrek ik vanavond naar Baselga di Piné (ita). Volgend weekend is daar het WK allround voor Masters. Ik zal daar mn titel gaan verdedigen. Het zal wel weer erg spannend gaan worden, gezien mn grootste concurrent ook weer van de partij zal zijn. Komt uit Nederland ook en vorig jaar had ik nog maarliefst 0,16 van een seconde over in het eindklassement (ahum…). Ook al voel ik me nog wel een beetje moe, de laatste twee trainingswedstrijden in Thialf gingen erg goed. Zo snel was ik daar nog nooit (43.49 en 2.16.11 vorige week 43.43 en 2.15.8 deze week). Ook de training gister in Enschede ging best lekker. Het voelde snel aan in elk geval. We zullen wel zien daar in Baselga. Mn hoogtepunt dit seizoen was gericht op Amerika, maar wie weet wat er nog in het vat zit. Ik heb geen idee of ze nog wat op internet zetten tijdens het toernooi. Dit zijn misschien handige links om het een beetje te kunnen volgen.
www.icerinkpine.it
www.speedskatingresults.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *