zondag 6 juni ‘opening’ schaats/skeelerbaan OMNISPORT


Kom allemaal 6 juni naar de skeelerbaan .

Ja, het gaat dan eindelijk gebeuren. De skeelerbaan wordt in gebruik genomen. En wel op 6 juni a.s.
Het wordt geen officiële opening. Dat doen we pas als de ijsbaan open gaat in december. Maar we besteden er toch enige aandacht aan dat we deze zomer al kunnen skeeleren op onze baan, die sinds vorige week officieel IJs- en Skeelerbaan Omnisport heet.

De bedoeling is dat alle leden komen om die dag te skeeleren. Dus ook de schaatsers en het kost niets. Neem je familie, vrienden en buren mee om aan hen te laten zien hoe mooi die baan is, daar achter Intratuin, of hoe goed je kunt skeeleren. Zij mogen ook allemaal gratis skeeleren die dag. Alle volwassenen ontvangen een bon, met DNIJ erop gestempeld, voor gratis koffie met appelgebak in het restaurant van Intratuin. Een aardigheidje van onze buurman Intratuin.

Het programma van 6 juni 2010 luidt als volgt:

13.30 – 14.00 uur – de snelle DNIJ rijders met publiek
14.00 – 14.30 uur – de DNIJ jeugd met publiek
14.30 – 16.30 uur – gratis skeeleren voor iedereen met publiek

We mogen van de Gemeente Apeldoorn geen muziek draaien en het gras is misschien nog niet ingezaaid, maar dat mag de pret niet drukken. Wel is op eigen terrein ‘de koek en zopie’ open en wellicht komt Van Benthem om skeelers te verhuren (niet gratis dus). Dat horen jullie nog. Toch leuk om ook je familie, je buren of de fervente schaatsers eens op de skeelers te zien staan. Dus kom allemaal en neem je eigen publiek mee !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *