mededelingen baan

We kunnen heden nog geen mededelingen doen betreft ontwikkelingen gebruik skeeler- ijsbaan, we weten nog net zoveel als een maand geleden ook is geschreven. Formeel is de baan nog steeds niet klaar. Onder ander waar het lek was moet het gat nog afgewerkt worden en de kitvoegen moet opnieuw gedaan worden. Maar als club mogen we de baan gebruiken, de overlast van opgespoeld zand op de baan na een regenbui, daar kunnen we dan (nog) niet over klagen. Daar staat tegenover dat we geen kosten hebben tot nu toe.
Aantal skeeleraars / 18 augustus record aanval.
De opkomst in de vakantie periode varieerde van 3 tot 52 skeeleraars per avond, over 4 avonden in de week gerekend. Woensdag 18 augustus is het trainerskorps van de recreatie skeeleraars weer op volle sterkte en gaan we ervan uit dat bijna alle leden weer present zijn. Kijken of de record opkomst van 93 DNIJ skeeleraars op 16 juni nog verbeterd gaat worden.
Openingstijden augustus.
In de maand augustus 2010, is de skeelerbaan open op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 19.00 tot 20.15 uur. Woensdag vanaf 18.15 uur.
Introducés en belangstellende skeeleraars uit de regio mogen ook in deze maand kennismaken met de skeelerbaan tijdens deze uren , wel graag even melden bij Holger Peters of Gert Westerink.
Let op helm is verplicht, er zijn zonodig een aantal leenhelmen beschikbaar.

Mededelingen baan.30-7-2010. We kunnen heden nog geen mededelingen doen betreft ontwikkelingen gebruik skeeler- ijsbaan, we weten nog net zoveel als een maand geleden ook is geschreven. Formeel is de baan nog steeds niet klaar. Onder ander waar het lek was moet het gat nog afgewerkt worden en de kitvoegen moet opnieuw gedaan worden.Maar als club mogen we de baan gebruiken, de overlast van opgespoeld zand op de baan na een regenbui, daar kunnen we dan (nog) niet over klagen. Daar staat tegenover dat we geen kosten hebben tot nu toe.
Aantal skeeleraars / 18 augustus record aanval.De opkomst in de vakantie periode varieerde van 3 tot 52 skeeleraars per avond, over 4 avonden in de week gerekend. Woensdag 18 augustus is het trainerskorps van de recreatie skeeleraars weer op volle sterkte en gaan we ervan uit dat bijna alle leden weer present zijn. Kijken of de record opkomst van 93 DNIJ skeeleraars op 16 juni nog verbeterd gaat worden.
Openingstijden augustus.In de maand augustus 2010, is de skeelerbaan open op de maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 19.00 tot 20.15 uur. Woensdag vanaf 18.15 uur.Introducés en belangstellende skeeleraars uit de regio mogen ook in deze maand kennismaken met de skeelerbaan tijdens deze uren , wel graag even melden bij Holger Peters of Gert Westerink. Let op helm is verplicht, er zijn zonodig een aantal leenhelmen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *