baangebruik

heden nog steeds geen mededelingen doen betreft ontwikkelingen gebruik skeeler- ijsbaan, door opvolging en vakantie overlappen is er nog weinig overleg geweest. Formeel is de baan ook nog steeds niet klaar, er wordt nog aan details gewerkt. Maar als club mogen we de baan gebruiken, de overlast van opgespoeld zand op de baan na een regenbui, daar kunnen we dan (nog) niet over klagen. Daar staat tegenover dat we geen kosten hebben. In september, is bij droog weer de baan op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdagavond van 19.00 uur tot 20.15 open zonder kosten. Wel graag even melden bij Holger Peters of Gert Westerink. Let op helm is verplicht, er zijn zonodig een aantal leenhelmen beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *