Tom Leeneman, nieuwe DNIJ voorzitter

Tom Leeneman, 62 jaar, geboren en getogen in Apeldoorn, al 40 jaar getrouwd met Janske, hebben een zoon, dochter en drie kleinkinderen.

Ben mijn werkzame leven begonnen als Judo en Jiu Jitsu leraar bij de toenmalige sportschool Hanekamp. Op mijn 23 naar het behalen van mijn sportopleiding ( Calo te Zwolle) overgestapt naar de politie. Bij de gemeentepolitie Apeldoorn als rechercheur en vele jaren als sportdocent gewerkt. Na ongeveer 30 jaar was ik toe aan een nieuwe uitdaging en heb ontslag genomen als inspecteur van politie om vervolgens als zelfstandig ondernemer met een sportschool/skibaan, in Beekbergen van start te gaan. Waren één van de eerste ondernemers in Nederland die skeelerlessen verzorgden. Vier jaar geleden hebben onze zoon en schoondochter de zaak in Beekbergen overgenomen, waar ik nog wel wat doe.

Ben weer gaan schaatsen, immers “vroeger” veel geschaatst met oa. Boekema, Waanders,

de Groot, Schut, Verheijen.

Als sportdocent zit het organiseren van evenementen kennelijk in je bloed. Wie herhinnert zich oa. niet de geweldige skeeler marathons in de wijk De Maten, waar 25.000 mensen langs de kant stonden. Het oranje festival, Koetsier sportgala, profwielerronde van Apeldoorn.

Op bestuurlijk vlak ben ik jaren voorzitter van de poltiesportverening geweest en thans nog voorzitter van de gempo. reünie.

Doe de hele dag van alles en nog wat, boeken schrijven, spelen met de kleinkinderen, motorrijden, solex rijden, landelijk examinator bij de KNSB en zingen in een dialectkoor.

Kan nog wel een “baantje” bij, als voorzitter van DNIJ. Ga me best doen, natuurlijk samen met de andere bestuurleden en zal me zo snel mogelijk alle “stof” proberen eigen te maken.

Tot slot kan ik zeggen:

“Gooi het ouwe zeer, over boord”, ga verder, met een sportieve instelling/uitstraling.

We zien elkaar.

Tom Leeneman

Chopinlaan 16

7333 GD Apeldoorn

055-5334703

06-51423223

info@tomleeneman.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *