Skeelerbaan begin april weer open

Het skeelerseizoen begint bij DNIJ altijd de eerste woensdag in april.
In 2011 beginnen we dus op 6 april. De zomertijd is dan net ingegaan en het voorjaarsgevoel begint dan ook te komen. Elke woensdagavond vanaf 1 april tot eind september zijn er recreatie skeelerlessen. Op de maandag waren er afgelopen seizoen ook steeds meer wedstrijdrijders op de baan en wie weet starten we ook nog wel met een kuntsrijdersgroep tijdens de skeeleruren. De nieuwe kunstrijtrainers gaan dit namelijk ook nog onderzoeken.
Op de woensdagavond krijgen de jongste kinderen skeelerles van 18.15 tot 19.00 uur. De oudere jeugd en volwassen skeeleren van 19.00 tot 20.00 uur.
Er zijn bij de volwassenen een beginners groep, een gevorderde groep en de snellere cracks vormen een lesgroep. Als de baan nat is kan er geen les gegeven worden en tijdens schoolvakanties zijn de skeelerlessen ook beperkt.
In maart volgt uitgebreidere informatie op deze pagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *