Eerste 400 meter in Apeldoorn

Voorzitter Rene als eerste het ijs op in Apeldoorn op De Nieuwe IJsbaanVandaag was het heugelijke feit daar! Rene, als voorzitter van de stichting De Nieuwe IJsbaan, maakte vandaag op zondag 28 november 2010 het eerste rondje op de schaats op de Omnisport schaats- en skeelerbaan in Apeldoorn. Onder toeziend oog van onder andere IJsmeester Tom en enkele andere (bestuurs)leden maakte Rene de eerste 400 meter op een ijslaagje van nog geen 5 mm maar ging volgens hem uitstekend zoals navolgende filmpje laat zien. Het ging niet helemaal zonder slag of stoot… bij het onderbinden van de ouderwetse houten schaatsen braken de riempjes af. Maar gelukkig had Guus zijn schaatsen ook nog bij zich en zo konden de eerste meters dus toch nog worden afgelegd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *