Eerste schaatstraining in Apeldoorn

Eerste DNIJ schaatstraining in ApeldoornNet als voor het publiek ging vandaag ook de schaats- en skeelerbaan Omnisport open voor de DNIJ leden. Vanavond konden de leden hun baankaart afhalen bij de penningmeester die zich hiervoor had ge├»nstalleerd in het clubgebouw aan de ijsbaan. Na het afhalen van de kaart kon er direct geschaatst worden. Dit was een groot succes! Zo’n 40 pupillen hebben vandaag hun eerste training gekregen van Gerrit, Feddy en Janita. Maar ook de andere leden kwamen aan bod. De ijsmeesters hadden de baan prachtig voor elkaar en iedereen kon onder begeleiding van de Assistent schaatstrainers hun rondjes draaien. In het onderstaande filmpje kun je zien dat iedereen dik tevreden was met het ijs, en er werden snelle rondjes gereden op het harde ijs in Apeldoorn. Dat zowel jong en oud zichtbaar genoten is te zien op het tweede filmpjeGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *