Erik Hulzebosch en wethouder Spoelstra openen ijsbaan

Gisteren was het dan echt zover. De schaats- en skeelerbaan Omnisport in Apeldoorn is door de Apeldoornse wethouder Spoelstra van sportzaken en marathon schaatser Erik Hulzebosch geopend. Volgens Erik was het ijs uitstekend en is Nederland weer een ijsbaan rijker zoals een ijsbaan zou moeten zijn. Een dak boven een ijsbaan is helemaal niks! Schaatsen doe je lekker buiten, zo ervaar je pas echt de schaatsbeleving, PUUR NATUUR! Dit was te merken ook, de regen die overging in sneeuw gistermiddag maakte de vele kinderen die er op het ijs waren helemaal niks uit.
Ook maakte TV-Apeldoorn een mooie reportage van de opening. Deze is inmiddels te zien op hun eigen youtube kanaal en onder aan dit bericht. Ook staat er een leuk stuk in De Stentor. Hier kun je het artikel nog lezen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *