Iedereen met een lach op de ijsbaan

Opening ijsbaan ApeldoornZoals schaatsen hoort te zijn. Zo was de open dag op de schaats- en skeelerbaan Omnisport in Apeldoorn, winterweer en schaatspret. Schaats- en skeelervereniging DNIJ organiseerde vandaag de opening van de ijsbaan voor het publiek in de wijde omgeving van Apeldoorn. Vele honderden bezoekers trokken vandaag, zaterdag 18 december 2010, dan ook voor de eerste keer op de ijsbaan in Apeldoorn de schaatsen aan en genoten met volle teugen van het feest. Een feest ja… dat was het echt. Iedereen schaatste met een lach op het gezicht zijn rondjes of bekeek de demo’s die door DNIJ werden georganiseerd. Zo vond ook de eerste wedstrijd plaats op de ijsbaan. Het was een mini-marathon over 10 ronden die werd gewonnen door Marc. Helmuth werd 2de en de oude crack Henk wist nog net beslag te leggen op de derde plek in een spannende eindsprint met Peter.
In onderstaande filmpje krijg je een indruk van de gezellige drukte op de ijsbaan in ApeldoornGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *