Wil Borsboom op podium in Nijmegen

In Nijmegen werd de vierde schaatsmarathon om de WeijersEikhout Cup verreden. Bij de masters 2 waren het de DNIJ-ers Wil Borsboom en Holger Peters die de koers hard maakten met verschillende uitlooppogingen. Ze werden echter teniet gedaan door het peloton. 1 Rijder slaagde er wel in een ronde  voorsprong te pakken. Wil Borsboom was in de eindsprint de snelste van het peloton en werd zo tweede. Holger Peters finishte net buiten het podium op de vijfde plek. In het tussenklassement bezetten ze de derde en vierde plaats. Bij de dames kon Annette Peters in haar eerste marathonjaar al bijna het peloton volgen. Dat lukte Henk Veneman niet bij de masters 2. Bij de heren C1 haalde Marc den Besten de achtste plaats en staat nu tiende in het klassement.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *