Foto-momentje op Omnisport ijsbaan

Omnisport IJsbaan ApeldoornZaterdagochtend om half 11 verzamelden er zich zo’n 30 DNIJ leden met hun schaatsen op de Omnisport IJsbaan in Apeldoorn. Er waren namelijk foto’s nodig voor het reclame materiaal voor de nieuwe 400 meter ijsbaan in Apeldoorn. Alhoewel het ijs nog niet op dikte is kon er al wel voorzichtig geschaatst worden op de buitenste baan. Allemaal dus de schaatsen onder en klikken maar met die camera’s. Hieronder de beelden van de eerste 30 minuten schaatsers op de nieuwe ijsbaan. Nu hopen dat het slechte weer (veel sneeuw die overgegaan is in regen vannacht) niet te veel roet in het eten gaat gooien met het ijsmaken en dat binnenkort alle Apeldoornse schaatsliefhebbers hun schaatsen kunnen onderbinden!
Hieronder de eerste beelden van schaatsers op de Omnisport IJsbaan in Apeldoorn!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *