Marathon Thialf: hoogste DNIJ-score Rene den Besten

Rene den Besten haalde met een tiende plaats bij de C2 rijders de hoogste score van de marathonschaatsers van DNIJ bij de 8e schaatsmarathon in de Noord-Oostcompetitie. In de C2 categorie werd Peter Trip 33e.
De uitslagen van de overige DNIJ-ers: Masters 2 (gemiddelde rondetijd 37,2 = 38,7 km/u): Holger Peters 52e; Masters 1 (gemiddelde rondetijd 34,3 = 42 km/u): Henk Veneman moest peloton na 23 ronden laten gaan. C2 (geen snelheid op de uitlsag): Rene den Besten 10e, Peter Trip 33e; C1 ( gemiddelde rondetijd32,1 sec – 44,9 km/u): Marc den Besten 22e

1 Comment

  1. Willythewit | |

    Wat een kanjer die René, met zo´n gemiddelde rondetijd toch de toptien weten te bereiken. Petje af hoor, trots op dat ik met hem mag trainen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *