100 KM FLevonice Grand Prix voor Masters

12 februari 2011 Finale Grand Prix Natuurijs op FlevoniceVoor DNIJ 3 masters aan de start op het 5 km lange kunstijsparcours in de Flevopolder bij Biddinghuizen: Wil Borsboom, Holger Peters en Henk Veneman. Wil Borsboom kwam in de vierde ronde zo hard ten val dat hij met een geschaafd gezicht en blauw oog op last van de EHBO de strijd moest staken. Holger Peters werd halverwege de koers gedubbeld door het peloton en dat hield in dat je de wedstrijd moest stoppen. Henk Veneman overkwam hetzelfde in de dertiende  van de 20 ronden.


3 Comments

 1. holger | |

  He Wil, sterkte met je herstel man. Hoop dat je er weer snel bij bent!

 2. rené | |

  heb je ook die foto gezien van Wil ?
  t leek niet (meer) op hem.
  maar hij was t wel.
  gelukkig heeft hij al een partner…

  sterkte Wil !

 3. holger | |

  Ik reed net een stukje achter hem en zag hem met zijn bebloede gezicht weer opstaan. Gelukkig was de EHBO zo wijs hem van het ijs te halen. Hij heeft de foto ook op zijn facebook gezet. Ziet er idd niet uit maar hoorde dat het al weer stuk beter ging nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *