skeelerseizoen 2011

Het skeelerseizoen komt nu al lekker dichterbij. Op  6 april gaan we echt beginnen op onze locatie aan de Voorwaarts. Voor de recreatie skeeleraars:  zet 6 april en alle woensdagen daarna in je agenda!
De lesgroepen
Bij de volwassenen zal in grote lijnen dezelfde indeling als vorig jaar plaatsvinden:  Beginners , gevorderden en cracks. Bij de jeugd gaan we meer groepen maken. Vorig jaar zijn we aangenaam verrast door erg veel nieuwe aanmeldingen. Jannitta Spigt en Inger van Dulmen gaan de jongste jeugd van 18.15 tot 19.00 uur lesgeven. Jaap van Benthem doet de oudere jeugd van 19.00 tot 20.00 uur. Maar daar zoeken we nog wel assistentie voor….
Vacature jeugdtrainer
De jeugdgroep van 19.00 tot 20.00 uur is vorig jaar zo groot geworden dat we deze in minimaal  drie  groepen gaan opsplitsen. We hebben de verwachting dat er nog meer nieuwe aanmeldingen komen!  Er zijn een aantal trainers die als invaller op de reserve lijst willen staan,  maar er is behoefte aan iemand die wekelijks de woensdagen skeelerles wil geven aan deze kinderen.  Jaap gaat de competitie gerichte jeugd lesgeven, de vacature is dus voor de meer recreatieve jeugdleden. Hoor graag een reactie van iemand die zegt: “dat wil ik best gaan doen”.  Belangstelling? Doe dan een bericht naar:  gert-dnij@hetnet.nl of na kantooruren 055 3666171. Een tip geven voor een kandidaat mag ook.
Buitenritten
Na afloop vorig skeelerseizoen waren er vragen van oorspronkelijke beginners die inmiddels al wat meer gevorderd waren om eens een gezamenlijke buitenrit te gaan doen.  De stap  om met de groep van Willy mee te gaan  –  een grote lesgroep – vonden zij te toen  te groot.
Graag een reactie naar gert-dnij@hetnet.nl om te peilen hoe groot de animo voor die groep is , dan kunnen we daar ook op inspelen.
Cracks buitenritten
De cracks die – voordat de baan beschikbaar was-  op de woensdagen  buitenritten reden van 20 -25 km, kan ik persoonlijk op de woensdagen niet begeleiden. Er is dan teveel werk op en rond de baan voor mij.  Ik wil voorstellen om op de maandagen of de vrijdagen een extra lesavond te gaan organiseren voor buitenritten van 1,5 tot 2 uur. Dan hebben we meer vrijheid voor een grotere actieradius.
Graag hoor ik wie hier belangstelling voor heeft!  gert-dnij@hetnet.nl De voorkeur gaat uit naar de vrijdag.

Gert Westerink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *