Startlijst clubkampioenschappen

– – – UPDATE BERICHT 27-02-2011 – – –
Inmiddels staat de uitslag online op de website van de KNSBoost. Je kunt de uitslag ook hier downloaden en zien hoeveelste je bent geworden. Voor een uitgebreide uitslag met ronde tijden kun je deze hier downloaden.

De spanning loopt inmiddels flink op…. Nog een paar nachtjes slapen en dan gaan vele DNIJ-leden met elkaar de strijd aan op, wat nu al vaststaat, een legendarische wedstrijd! Wie gaat deze avond naar huis met de vel begeerde prijzen in de onderstaande categorie├źn:
Helmuth en John als caoch tijdens het stedentoernooi 2010 Deventer

 • 1ste, 2e en 3e prijs Meisjes Pupillen C, D, E en F
 • 1ste, 2e en 3e prijs Jongens Pupillen C, D, E en F
 • 1ste, 2e en 3e prijs Meisjes Pupillen A en B
 • 1ste, 2e en 3e prijs Jongens Pupillen A en B
 • 1ste, 2e en 3e prijs Dames Junioren C
 • 1ste, 2e en 3e prijs Heren Junioren C
 • 1ste, 2e en 3e prijs Heren Junioren B
 • 1ste prijs Dames Junioren A
 • 1ste, 2e en 3e prijs Heren Senioren
 • 1ste, 2e en 3e prijs Dames Masters
 • 1ste, 2e en 3e prijs Heren Masters

Uiteraard staan onze coaches allemaal langs de lijn (als ze zelf niet mee schaatsen) om jullie naar een toptijd te begeleiden. Ook de leden, familie en kennissen die zich niet hebben ingeschreven voor deze race zijn dus van harte welkom om het spektakel te komen aanschouwen en hun naasten naar de finishlijn te schreeuwen. Komt allen dus aanstaande zondag naar de clubkampioenschappen en de altijd gezellige afsluiting met de prijsuitreiking  in de Eskimobar op de ijsbaan in Deventer.

Om je alvast op te warmen voor de strijd kun je in deze startlijst alvast even kijken tegen wie je moet schaatsen!

Allemaal heel veel succes aanstaande zondag en tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *