Foto’s van de clubkampioenschappen

DNIJ clubkampioenschappen 2011Zondag 27 februari, de weergoden zaten ons ook dit jaar niet mee. Zo erg als vorig jaar was het gelukkig niet. Toen konden we de ijsbaan niet eens bereiken vanwege de sneeuwval. Dit jaar hadden we in januari en februari eigenlijk nog geen vlok sneeuw gezien, maar juist op 27 februari om 17:30 uur moest het gaan sneeuwen. Dit mocht de pret overigens niet drukken, iedereen had evenveel last van de sneeuw. En zo werd het toch een heel mooi kampioenschap.

Maar liefst 60 DNIJ leden deden dit jaar mee, en streden om de prijzen. Vanaf 20:00 uur werden deze door Max en Holger in de Eskimobar uitgereikt aan alle winnaars.

In onderstaande fotoserie kun je de sfeer van het kampioenschap nog even herbeleven. Als je zelf ook foto’s hebt gemaakt die je op de site wilt hebben, mail ze dan even naar Holger. Zijn mailadres is schaatsen@dnij.nl.
De uitslag staat ook online op de website van de KNSBoost. Je kunt de uitslag ook hier downloaden en zien hoeveelste je bent geworden. Voor een uitgebreide uitslag met ronde tijden kun je deze hier downloaden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *