Volgende week laatste schaatstrainingen

Het zit er weer bijna op. Het schaatsseizoen 2010/2011 nadert zijn einde. Volgende week dinsdag 8 en vrijdag 11 maart zijn de laatste DNIJ trainingen in Deventer. De week daarna zijn er ’s avonds de gebruikelijke recordwedstrijden om je trainingsactiviteiten van dit jaar goed te kunnen testen. Via de website www.knsboost.nl kun je je hiervoor inschrijven. Op dinsdagavond zijn er marathonwedstrijden, ook voor de jeugd!
Na deze wedstrijdweek sluiten we op zaterdag 19 maart traditioneel het schaatsseizoen af met het stedentoernooi. Rijders die hier aan mee mogen doen worden binnenkort door de trainers benaderd. Uiteraard is iedereen deze dag van harte welkom in Deventer om dit oergezellige toernooi mee te maken. Traditioneel is dit een grote strijd…. Welke ijsvereniging gaat er dit jaar met de prijzen naar huis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *