Ook schaatsers starten weer met zomertrainingen

Na een periode van rust starten vanaf vandaag ook weer de zomertrainingen voor de schaatsers. Voor de skeeleraars waren deze 6 april al weer begonnen. Op vrijdag 22 april beginnen de schaatsers dus voor het eerst weer met de fietstraining. Daarna volgen op maandag 9 mei weer de skeelertrainingen en op donderdag 12 mei de looptrainingen in het Orderbos.
Alle trainingen starten om 19:00 uur. De fietstrainingen en de skeelertraining zijn (of starten) bij onze ijs- en skeelerbaan achter het Omnisportcentrum.
Met de fietstrainingen houden we ook een aantal keer per jaar een tijdrit en op de vrijdagavond organiseren we ook regelmatig een open club jeugd skeelerwedstrijd in de van Benthemsport Jeugdcompetitie. Op de kalender in het menu aan de rechterzijde kun je de data hiervoor terugvinden.

Heel veel trainingsplezier de komende maanden! Als voorproefje alvast een filmpje van de viaduckttraining van vorig jaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *