Foto’s Ronde van gelderland en van Benthem jeugdcompetitie

Inmiddels is de uitslag van de eerste wedstrijd uit de van Benthemsport jeugdcompetitie ook bekend. Je kunt deze hier downloaden.
110417 Eerste wedstrijd van Benthem jeugdcompetitieVandaag heeft Tineke Wiersma, de moeder van Tobias Nagels foto’s gemaakt tijdens de eerste wedstrijd van de van Benthemsport jeugdcompetitie op onze skeelerbaan in Apeldoorn. Een overzicht van alle gemaakte foto’s krijg je als je op bovenstaande foto of hier klikt. Deze foto’s zijn vrij te gebruiken voor privĂ© doeleinden en promotie van de vereniging en de skeelersport in het algemeen. Een verslag en de uitslag van de wedstrijd volgt later op deze pagina.Dames Skeelerwedstrijd Ronde van Gelderland
Ook heeft Marc den Besten foto’s gemaakt van de SEAT Autohaas dames skeelerwedstrijd tijdens de ronde van Gelderland gemaakt. Hier deed de dames top van Nederland aan mee. Ook de foto’s van Marc kun je bekijken door hier of op de foto te klikken die hier naast staat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *