skeelerdebuut Holger en Annette Peters

Zaterdag 7 mei werd in Nijkerk de derde wedstrijd van de Mijnten Midden Nederland Skeeler Competitie (MNSC)georganiseerd. Annette en Holger Peters maakten in deze wedstrijd beide hun debuut in het wedstrijdskeeleren. Het criteriumparcours van 700 meter was het toneel van spannende marathonwedstrijden die onder zonnige, maar ook warme en daardoor zware omstandigheden werden verreden. Holger eindigde zeer verdienstelijk als 19e in een peloton van meer dan veertig gretige masters. Annete reed een keurige wedstrijd en eindigde als 13e dame. In de categorie C1 eindigde Dirk van Zoest als 14e.

De Mijnten competitie is – net als de dit jaar opgestarte Freewheel inline cup – een serie van regionale skeelerwedstrijden. De wedstrijden vinden zowel op baan- als op wegparcoursen plaats en hebben een betrekkelijk laag instapniveau. DNIJ-ers die belangstelling hebben om mee te doen aan deze wedstrijd kunnen voor meer  info terecht bij Dirk van Zoest (maandag en vrijdagavond aanwezig op de baan).

info MNSC

wedstrijdkalender

volledige uitslag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *