Uitslag 2e jeugdwedstrijd in Apeldoorn

van Benthemsport jeugdcompetitie ApeldoornAfgelopen vrijdag is de 2de wedstrijd gehouden in de van Benthemsport jeugdcompetitie in Apeldoorn op de skeelerbaan. Ook deze keer was het weer erg leuk om te zien dat steeds meer DNIJ-leden wedstrijdervaring opdoen bij het skeeleren. Op deze manier wordt ook de skeelersport geleidelijk aan ook een echte wedstrijdsport binnen DNIJ. Op de foto (van de 1ste wedstrijd op 17 april) is te zien dat er zelfs al aan de spagaatfinish wordt gewerkt!
De uitslag van afgelopen vrijdag …. kun je hier downloaden
Ook zin om een keer mee te doen aan één van de wedstrijden uit de van Benthemsport jeugdcompetitie in Apeldoorn? Meld je dan aan bij Jaap van Benthem in de winkel aan de Asselsestraat of kom gewoon langs op één van onderstaande vrijdagen en schrijf je voor de wedstrijd in op de skeelerbaan bij het Omnisportcentrum.

3e wedstrijd 27 mei 2011
4e wedstrijd 24 juni 2011
5e wedstrijd 26 augustus 2011
finale wedstrijd 7 oktober 2011 op de Asselsestraat

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *