DNIJ-er in Jong Oranje

Als je een heel goede schaatser bent in je B-junioren-tijd en tot de nationale schaatstop in jouw leeftijdgroep behoort, heb je de kans om in Jong Oranje te komen. Dat is dit jaar het geval geweest bij ons DNIJ-lid Arvin Wijsman. Als eerste jaars B-junior eindigde hij op het podium op het NK schaatsen voor junioren. Nu is hij als B2 junior opgenomen in het Jong Oranje keurkorps onder leiding van trainer Erik Bouwman.
Arvin woont inmiddels in Heerenveen naast de baan, want daar vinden vooral de trainingen van Jong Oranje plaats. Daar studeert en schaatst hij dus nu.

Afgelopen weekend was er een eerste schaatswedstrijd voor Jong Oranje en de schaatsers van de merkenteams. Tussen alle grote schaatsmeneren deed Arvin het goed met 38.70 op de 500 meter en 7.11.86 op de 5000 meter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *