Start zaaltraining op donderdag 6 oktober.

DNIJ Zaaltraining KSGNaast de schaatstrainingen op de ijsbaan in Deventer verzorgt DNIJ iedere donderdagavond van 19.00 – 20.15 een zaaltraining in de gymzaal van KSG aan de Jonkheer Moleruslaan in Apeldoorn. Deze training start op do 6 oktober en gaat het hele winterseizoen door. Het is goed om naast een paar keer schaatsen in de week een dergelijke training er bij te doen. Er wordt getraind op schaatsoefeningen, algehele coördinatieoefeningen en lichte krachtoefeningen in circuitvorm.De trainingen worden verzorgd door John Schaake en Henk Veneman.Je mag de zaal alleen in met schoenen die geen zwarte strepen achter laten en die niet ook buiten gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *