Gezamenlijk trainingskamp DSO, Lochem en DNIJ naar Inzell

Jeremy Wotherspoon, bron wikipediaIn de herfstvakantie gaan de schaats-trainings-groepen van DSO, Lochem en DNIJ gezamenlijk op trainingskamp naar Inzell. Dat we hier ook een rondleiding gaan krijgen op de schaatsacademie van oud DNIJ-er Marnix Wieberdink door niemand minder dan Jeremy Wotherspoon is de pers niet ontgaan. Vandaag stond er dan ook een flink stuk in de Stentor over de activiteiten die DNIJ deze winter allemaal gaat opzetten op de ijsbaan maar ook over de samenwerking tussen de schaatsclubs uit de regio en hun gezamenlijke trainingskamp in Inzell
Bekijk hier het online artikel in de stentor.
Bekijk hier de ingescande versie van het krantenartikel nummer 1
Bekijk hier de ingescande versie van het krantenartikel nummer 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *