Nieuwe foto’s en filmpjes van trainingskamp

Inmiddels zijn ook de foto’s geĆ¼pload die Poul Veen (en een paar van Geert-Jan) gemaakt heeft tijdens het trainingskamp in Inzell. De foto’s staan op de nieuwe eigen fotostream van DNIJ. Naast de fotostream is er ook een DNIJ Apeldoorn Youtube kanaal aangemaakt waar inmiddels de eerste filmpjes van het trainingskamp zijn te bekijken. Aangezien het meer dan 2 GB aan filmpjes is zal het even duren voordat alles op het YouTube kanaal te bekijken is.
Ivo Diks heeft zich als vrijwilliger aangemeld om dit Youtube kanaal en Flickr fotostream bij te gaan houden. Heb je foto’s en of filmpjes geef ze dan aan Ivo. Per mail kan natuurlijk ook als het niet te groot is. Stuur je mail dan naar archief@dnij.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *