Trainingsgroep op de foto met Sven!

Inzell 2011 Trainingskamp met Sven Kramer

Hier alvast de eerste berichten uit Inzell!
Na een vlotte reis zijn we om 16:00 uur aangekomen in Inzell. Direct het nieuwe ijsstadion bekeken. Helaas geen avondtraining mogelijk. Zondagavond onder leiding van Poul nog wel looptraining gedaan. Was erg lekker na dagje autorijden. Na looptraining vroeg het bedje in want we moesten er om 6 uur al weer uit voor de ochtendtraining om 7 uur! Dit was echt super! Helemaal toen we aan het einde nog even met de groep op de foto konden met Sven Kramer.
De rest van het verslag volgt nog maar de eerste foto’s kun je hier alvast bekijken!
UPDATE!
Inmiddels al weer woensdag. De dagen beginnen te tellen als je elke dag om 6 uur het bed uit moet en om 7 uur op het ijs staat voor de ochtendtraining. (overigens nog niet echt te merken aan het energieniveau van de jeugd) Voor de senioren en masters die mee waren was het gisteravond ook nog eens laat vanwege de wedstrijd die ze mochten rijden. Vanavond is het de beurt aan de jeugd tijdens de AKD wedstrijden.
Maar ondanks het volle programma genieten we met volle teugen! Om de thuisblijvers nog verder jaloers te maken hebben we vandaag een echte start-clinic gehad van niemand minder danJeremy Wotherspoon. Na de schaatsinstructies van Jeremy mochten we ook zijn training van dichtbij bijwonen. Ook was Sven Kramer weer op het ijs en bezig met snelheidstraining voor de 5 km van aanstaande zaterdag die hij gaat rijden hier in Inzell. Nu even middagje rust om optimaal voorbereid te zijn op de wedstrijd van vanavond! Inmiddels zijn er al weer nieuwe foto’s toegevoegd aan de fotoset. Vanmiddag volgen er nog meer!
Schaatsgroet uit Inzell

3 Comments

 1. Ida | |

  Hallo inzell gangers. Geweldige fotos. Het ziet er weer gezellig uit!
  Een heel leuke week gewenst.

 2. fam. Hulshof | |

  hallo,
  leuke foto’s, en we wensen jullie een hele fijne week samen
  we laten ons graag verrassen met nog meer foto’s.
  groeten uit ruurlo

 3. anita | |

  ben jaloers wil ook wel met sven op de foto!!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *