Schaatsmarathon regio NO IJsbaan Twente.


In Enschede werd op de ijsbaan Twente de vierde schaatsmarathon voor regio Noord Oost verreden. Er waren weer diverse DNIJ-ers die in de punten reden en zich goed van voren lieten zien in de wedstrijden in de verschillende categorie├źn. Zo waren Pieter van Kruistum (C1), Thijs Kolkman (C2) en Holger Peters (M2) betrokken bij ontsnappingspogingen om een ronde voorsprong proberen te krijgen op het peloton. Dat lukte echter geen van hen en helaas ook geen podiumplekken en bloemen deze keer.

De uitslagen van de rijders die zich klasseerden voor punten in het klassement:

C2:
19. Dirk van Zoest
20. Peter Trip
21. Thijs Kolkman
24. Frank Mennink
25. Rene den Besten

C1:
15. Adriaan Janssen
16. Pieter van Kruistum

Masters 2:
6. Wil Borsboom
9. Henk Veneman

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *