Demi 2e en Iris 3e bij de clubkampioenschappen

Iris van Beek krijgt alsnog 3e prijsAfgelopen weekend hebben we met zijn alle een zeer succesvol clubkampioenschap beleefd met 60 deelnemers op het ijs. Elk jaar wordt het drukker op het ijs tijdens dit zeer gezellige evenement waar jong en oud, beginner en gevorderde DNIJers aan mee doen. Maar ook niet DNIJ-ers die samen met ons trainen doen soms mee uit sportief oogpunt maar dingen officieel niet mee naar de prijzen van de DNIJ clubkampioenschappen. In alle drukte, in de stampvolle Eskimobar op de ijsbaan in Deventer, is bij het opmaken van de uitslag op de avond hiermee toch een klein foutje gemaakt en is de tweede prijs naar Alyne Boerman gegaan, een de C-pupil van DSO. Uiteraard was Alyne wel de tweede in het klassement wat een hele goede prestatie is.
Demi Bartelds krijgt  alsnog 2 prijsHet organisatiecomité heeft afgelopen zondag dan ook direct besloten dit jaar 2 keer een tweede prijs uit te reiken bij de meisjes pupillen C, D, E en F. De uitslag bij de meisjes pupillen C, D, E en F is dan alsvolgt:

1. Zoë Tiemens
2. Alyne Boerman én Demi Bartelds
3. Iris van Beek

Uiteraard hebben we er voor gezorgd dat Demi en Iris alsnog de juiste beker in ontvangst konden nemen. Onze voorzitter Tom Leeneman heeft afgelopen week aan Demi en Iris de (juiste)beker overhandigd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *