DNIJ-ers in de FLevobokaal schaatsmarathon

luchtopname-flevoniceOp de 5km kunstijsbaan van Flevonice in Biddinghuizen werd dinsdagavond de eerste wedstrijd in de competitie om de Flevobokaal verreden. Er waren 4 DNIJ-ers aan de start. Door het maanlicht waren ook de donkere hoeken van de baan in de polder goed verlicht en kon er naar hartelust geschaatst worden.
Pieter van Kruistum en Adriaan Janssen, het aanstormende schaatsmarathontalent, startten namens DNIJ bij de C1 groep. Pieter van Kruistum behaalde een dertiende plaats en Adriaan Janssen kon, in tegenstelling tot de baanmarathons, hier het hoge tempo na 30 km helaas niet meer volgen.
Bij de masters 2 haalde Wil Borsboom net niet het podium. Een fraaie vierde plaats was zijn deel. Holger Peters hield de 50 km ook keurig vol en werd 21e in de einduitslag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *